FASTSERVER.HR

O nama

Fastserver.hr je Cloud brand tvrtke Info-Impero d.o.o. iz Zagreba

Hrvatski Cloud - Europska kvaliteta

Info-Impero d.o.o. je tvrtka za pružanje usluga u oblaku i sistemskih usluga. Sjedište je u Zagreb, Hrvatska. U 100% je privatnom vlasništvu.

Razvili smo našu internu platformu "u oblaku" baziranu na Linux KVM-u, a djeluje pod brendom Fastserver.hr

Naša oprema nalazi se unutar dva neovisna podatkovna centra u Hrvatskoj (Zagreb i Varaždin), te tri u EU (Prag, Frankfurt, Strasbourg).

Oprema u spomenutim podatkovnim centrima je pod našom kontrolom tako da možemo jamčiti brzu reakciju u slučaju bilo kakvih kvarova, a po potrebi se možemo prilagoditi hardverskim zahtjevima za PCI-DSS hardversku usklađenost, algoritam hardverske enkripcije, 100gbps internetske veze itd.

FastServer IaaS platforma može isporučiti privatni i javni oblak.

Javni oblak je "click-and-go" sustav u kojem korisnici mogu jednostavno postaviti nove poslužitelje, virtualne podatkovne centre, mailove i druge usluge u oblaku koristeći naš portal za klijente.

Privatni oblak je poslovni sustav koji je skrojen prema potrebama korisnika. Korisnici mogu dobiti pristup DMZ-u, postaviti VPN veze, upravljati NAT pravilima i koristiti namjenske poslužitelje i poslužitelje u oblaku kao poslužitelje na vašoj infrastrukturi i na njezinim privatnim mrežama.

01

Hardware zadnje generacije

02

Napredna DDOS zaštita

03

DNS Georedundancija

04

Vlastita CDN Mreža

05

Globalna privatna mreža

Ljudi čine razliku

Specijalisti za sve što svaki server treba imati.

Vjerujemo da je ključni sastojak zadovoljstva kupaca u našoj industriji izvanredna podrška na dohvat ruke, kad vam je najpotrebnija. Kratko vrijeme odaziva i obučeni stručnjaci spremni pomoći i dati vam savjet naša su glavna snaga. Također vjerujemo da je transparentna komunikacija ključna za povjerenje kupaca.

KARIJERA U FASTSERVERS

Djelujemo kao jedan tim

Podržavamo klijente kroz neke od vrhunskih marki u industriji prisutnosti na webu. Za pregled i prijavu na otvorena radna mjesta provjerite našu stranicu karijera.

Karijera

IZABERITE BRZ I SIGURAN HOSTING ZA VAŠ WEBSITE

Budite sigurni u vašu online prisutnost

Istražite ponudu